13.08.2009

Sommer på Sokna

Et lite innlegg etter ferieturen til Sokna. Vi var på en familie sammenkomst, der etterkommerne etter mine besteforeldre Rudolf og Gunhild var samlet. Det var 4 flotte dager, med fornøyde barn, i alderen 0,9 til 16 år. De lekte og koste seg, ingen krangling bare herlig. Vi voksne hadde det også utrolig trivelig. Noen nye bånd ble knytt, andre frisket opp. Det er en flott gjeng, med herlig humor og glimt i øyet, som jeg er så heldig å være en del av.
Det er min tante som eier stedet vi var samlet på. Det er den gamle familiegården til min bestemors familie. Et nydelig sted, stort gammelt hus, stabbur, verksted, garage og ett søtt lite hus som de leier ut. Min tante er en driftig dame, jordmor, med tre gutter og tre barnebarn. Hun er gift med en veeeldig kjekk kar, sammen gjorde de dagene uforglemmelige for oss. Så, tusen takk dere!

Ferien er snart slutt. Skal en tur til Polmak, i fødselsdagsselskap. Flere i slekta har bursdag i disse dager, 1 år, 36 år og 81! Kommer snart med noen bilder fra mitt eget hus, bare det slutter å regne blir det noen fra hagen også:)
Ha en fin dag!


1 kommentar: