30.06.2010

Det skjer noe hele tiden!

Og da mener jeg hele tiden! Jeg farter hit og dit, henter og bringer, avtaler her og der, tannlege med barna, passe på ditt og passe på datt og hva skal vi ha til middag? Sukk.... Så denne forkjølelsen! Skal den ikke gi seg snart? Dette dårlige været? Skal det ikke snart bli bedre. 6 grader, vind og regn er ikke sommer! Ja ja, det blir vel bedre snart.


Ja det blir bedre, om bare noen få dager! Da vender vi nesen mot sør og skal besøke min søster i Gøteborg:) Varme, bading og late dager! Barna kan kle av seg, ikke mere 6 grader, vind og regn. Ingen avtaler, gjøre alt på impuls. Ingen henting og bringing, vi skal være sammen hele tiden. Men hva skal vi ha til middag? Jo, antagelig skal vi grille, lage deilige lette måltider når vi ikke orker noe annet, mange som kan komme med forslag, maten behøver kun å bli handlet inn. 


GLEDER meg til å sitte på verandaen på kveldene å snakke med min kjære søster og kanskje spise litt jordbær? Se gleden til barna som kjenner på friheten det er å ha ferie. Se mine tantebarn igjen og gleden barna i mellom når de får treffe hverandre igjen. Må bare huske alt som jeg skal pakke, plaster(!)som kan utføre underverker, sommerklær, lette små deilige plagg, solkrem vi levner kuldekremen hjemme, og andre nødvendigheter som skal gjøre ferien til noe himmelsk! JEG GLEDER MEG ENORMT!


6 kommentarer:

 1. Ååå. Det hørtes utrolig kosselig ut. De siste dagene har det regnet og regnet. Lyn og torden.
  Hagl...så lei. Vi snakket om å reise over til Sverige en liten tur denne uken. Men aner ikke hvor. Noen tips om koselige plasser i vårt flotte naboland?
  Ha en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Hørtes herlig ut! Selv ser jeg fram til to uker på den gamle sætra til svigers, ingen mas - bare kos! God tur og kos dere masse!
  Flotte bilder du viser forresten!

  SvarSlett
 3. God tur,håper dere får en herlig tur.Nydelig stue. :)Klem.

  SvarSlett
 4. Såå koselig ferie! Høres helt perfekt ut :) Selv gleder jeg meg til Norgesferien:)
  Nyydelige bilder!!
  Nå skal jeg titte rundt her hos deg :)
  God sommer så håper jeg du får en varm og god ferie!!:)
  Klem Anki

  SvarSlett
 5. Så koselig og inspirerende blogg du har! Hit kommer jeg tilbake. Godt å ha noe å glede seg til - håper dere får en fin tur til Gøteborg.
  Klem Igi

  SvarSlett