15.08.2010

Stua vår i sommerprakt

Noe av det jeg falt mest for da vi så på huset for 3 år siden var stua. Vinduer på alle mulige vegger som gir et utrolig flott gjennomlys og en luftig og åpen følelse.


Hjertestein, funnet i Kibyfjæra...


Vi har plass til to salonger, her er den vi stort sett bare bruker når vi får besøk så den andre er flittig i bruk ellers. Det lille bordet til venstre var jeg så heldig å komme over da en søt dame skulle tømme et gammelt hus før salg og arrangerte loppis inne i huset.


Den ene av mine dronninger..


Denne stolen er fra Brunstad og er kjempegod å sitte i, i motsetning til IKEA sin versjon som er direkte ubehagelig. Men til all lykke passer trekkene til IKEA stolen også til denne så man kan jo ikke ane at stolen egentlig er dyprød:)


Nydelige mini St.Paulia sammen med vakre runde stener.


Sofaen er myk og innbydene med deilige søte puter.


Herlige roser og fargekombinasjon som gir sommerstemning.


Tv delen av stua. Her er sofaen godt brukt men til tross for sine snart 8 år ser den uforskammet godt ut. Selv om brunt ikke er noen dominerende farge her hos oss, er denne utrolig praktisk siden vi bruker sofaen så mye. Har i ettertid kjøpt en pall i samme stoffet for å ha ekstra sitteplass.


Spisebordet er fra perioden med Provensce farge på tremøblene. Altså var det mørkebrunt. En bil lakkerer har lakkert bordet for meg, han har  for øvrig også har lakkert flere møbler for meg (2 salongbord, vitrineskap m.m.) Stolene har vært grønne.


Perspektiv...


Her blåser det liten storm men solen har tittet fram. Hadde tenkt oss i fjæra med min gode venninne Merete, men det ser ut til at vi ikke kommer oss nå i alle fall. Ser at havet skummer så det kan hende vi både blir våte og blåser på havet. Får finne på noen inneaktiviteter inntil videre. Ha en fin søndag:)18 kommentarer:

 1. Så fint du har det.Nydelig! Spisebordet syns jeg var lekkert.
  Ha en vidre fin dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. For et nydelig og gjennomført hjem du har! :) Her var det masse inspirasjon å finne! La meg til som følger, så her kommer jeg garantert på besøk igjen! <3

  klem Frøken H

  SvarSlett
 3. Kjempekoseleg stove☺
  Heldig med bordet frå loppiset-det likte eg☺

  Nyt søndagen☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 4. Mitt første besøk her. Så utrolig delikat blogg du har! Jeg likte veldig godt dine borddekkinger. Jeg legger deg til på blogglisten min så jeg kan følge deg videre.

  SvarSlett
 5. Så nydelig og delikat- og ryddig- her må det ryddes..lettere kaos;) Putene var såå fine- har du sydd de selv? Smart å lakkere møblene!!

  SvarSlett
 6. Jätte fint, du är duktig min vän.

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Nydelig bilder du viser!
  Kjempefint hjem dere har. Så masse flotte detaljer!

  Ha en fin uke
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 8. Hei!
  Så utrolig koselig dere har det!! Og det bildet med det lille trebordet med blomstene på... åh.. det var koselig!!

  Ang. fugleburet jeg skal selge: jeg har ikke helt bestemt meg for pris enda. Men jeg henter det, tar bilder av det og legger det inn i LIVS LYST SHOP i morgen! Kan du ikke ta turen inn der da? Så ser du!

  Liv ;O)

  SvarSlett
 9. Nydelig ♥

  Likte alle bordene dine...fine farger du har, gjennomført dette her ja ;)

  Steinene har du vært heldig med ,)

  Takk for titten !

  Klem

  SvarSlett
 10. hei:) For ei stua! så herligt å lyst å fiiint!:)) likte og kjempegodt d litla borde! d gamla vettu - d sette litt ekstra sjarm:)

  SvarSlett
 11. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlett
 12. For en koselig og varm stue du har! Liker så godt når man tar helhetsbiler, så får man mere med seg :) Så nå har jeg sitti å studert stuen din! Takk for titten! Jeg kommer igjen :) Også er du hjertelig velkommen inn til meg og, om du har tid :)

  Merethe

  SvarSlett
 13. Så flott stue dere har - og flotte bilder som viser den frem! Herlig!!

  SvarSlett
 14. what a wonderfull blog!
  thank you.

  waldkind

  SvarSlett
 15. Bare innom for å si hei;) Lenge siden sist nå! Håper alt er bra med deg;) Vi skal på tur med hurtigruta- så jeg skal tenke på deg når vi passerer Vadsø!! Den stopper vel i Vardø- men jeg aner ikke om vi passerer om dagen- eller natten- jeg er bare med:)

  SvarSlett
 16. Så koslig stue du har:) Lekkert med lyse farger og mye hvitt!
  Håper alt står bra til med deg!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 17. Første gang jeg besøker deg!For et flott hjem du har!Virkelig hvit landstil!Kooooselig blogg,jeg vil bli følger. :-) Snakkes!
  Mandagsklem fra Sol

  SvarSlett