04.10.2010

I love loppis!

Jepp, jeg eeeeelsker loppis! Bare så synd at det veldig sjelden er gamle møbler å finne på loppis her i Finnmark. Mitt favoritt kjøp er dette bordet som kommer fra idylliske Ekkerøy, noen km. øst for Vadsø. Et 100 år gammelt hus skulle tømmes for salg så der var det litt av hvert å finne. Bordet passer perfekt hjemme hos meg, og er lett å dekorere. Det er den tingen jeg har vært aller lykkeligst for å ha kapret på loppis!
 

post signature

9 kommentarer:

 1. Det bordet var kjempefint,står et slikt i mitt barndomshjem.Kan godt tenke meg et her hjemme,så har vørt på utkikk lenge.Så du var heldig som fant et!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Det bordet er rett og slett aldeles nydelig! :) Et slikt et kunne jeg også tenkt meg, og det er sikkert sååå morsomt å dekorere og pynte det! ♥

  Ha en fin mandagskveld! :)

  klem Frøken H

  SvarSlett
 3. Ja, det bordet er lekkert. Har et nesten likedan stående klart til oppussing. Men vet ikke helt hvor jeg skal ha det akkurat nå.. men har jo selvsagt en plan;)) Men må ha en stol til noen tusen først;)
  Klem J.

  SvarSlett
 4. Wow, det var kjempeflott! Så herlig å se at man kan gjøre sånne funn der oppe også :)

  SvarSlett
 5. Åh, lekkert bord! Jeg har et hvitt med hylle under (ikke like fint som ditt), som jeg kjøpte på det hvite hus for noen år siden. Det klarer jeg meg ikke uten i stua nå...

  SvarSlett
 6. Nydelig bord- godt med slike varp;)Tenkte på deg da vi lå til kai i Vadsø- det var fint vær- men vi var der ganske tidlig på morgenen-så jeg var ikke i land. Synes Vadsø var større enn jeg husket- har vært der en gang før. Og mye penere enn mange andre steder i Finnmark- så jeg skjønner at du trives der;)Håper du har en fin dag! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. Det var et flott bord :)
  Ha en fin uke
  Trude :)

  SvarSlett
 8. Har selv et lignende bord som jeg er veldig glad i. Bare synd at skuffa som egentlig skal være på det er borte. Hyggelig å stikke innom deg :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for din stemme;))) Det ble jeg veldig GLAD for;) Ble veldig overrasket når jeg oppdaget at jeg var finalist.. wow.. Føler meg som en vinner allerede;))
  Klem J.

  SvarSlett