24.02.2011

En liten te pause som aldri tar slutt?

 Konstant pause for å drikke te??? Joda, jeg er her... Har bare fått en aldri så liten blogg vegring! Har ikke tatt bilder på mange måneder, ikke at det har vært lys til å ta noen, men lysten har ikke vært der.
Nå er selvsagt lyset tilbake, kanskje inspirasjon og gleden over livet kommer tilbake med det. 


Er for så vidt litt i siget, har noen små prosjekter på gang.
Har i tillegg ei venninne som har pusset opp kjøkkenet sitt, har lyst å vise bilder derfra. Må bare få tatt noen..Jeg som elsker og sårt trenger lys er lykkelig for at lyset om ikke så alt for lenge skal være både dag og natt! Ser virkelig fram til våren. Har en del planer for hagen så jeg håper jeg kan få gjort en del uten at det koster for mye.

Håper jeg snart vil klare å komme med innlegg oftere. Elsker jo fremdeles interiør, gamle skatter og dekorering. 

Har jo nesten glemt det.. Har vært med på en fotoshoot til et magasin om Finnmark. Det var en reportasje om lokale råvarer brukt i forskjellige retter. En super fotograf, Knut Aaserud, tok bilder og stod for ideen, en urolig dyktig kokk laget mat og jeg dekorerte. Morro!!! Har sett bildene men ikke der ferdige resultatet. Magasinet kommer visstnok til høsten. Spennende, de tidligere utgavene har i alle fall vært en suksess, så dette med over 100 sider håper jeg blir en like stor om ikke større. 


Vi sees nok snart!

post signature

7 kommentarer:

 1. Så flott at lysten kommer tilbake! Gleder meg til å lese og se mer fra deg=)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hei;)
  Så kos med et innlegg fra deg igjen;)
  Og velkommen tilbake i lyset, er deilig at vi nå går mot LYSE tider ♥
  Gleder meg til nye innlegg med vakre bilder fra deg;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Høres bra ut. Gleder meg til å se bilder, Knut er en dyktig fotograf!

  SvarSlett
 4. Heisann :) Har hatt flere lange bloggpauser, jeg. Det skal være koselig å blogge, man skal ha lyst til det og gjøre det av glede, ikke fordi man føler man må. Her er nok sommerhalvåret en tid der jeg får mer inspirasjon til slikt. Lyset er viktig, og det gir litt ekstra energi :)
  Håper du finner inspirasjonen tilbake, og kan kose deg med å ta bilder og blogge :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Håper bloggelysten kommer tilbake- ser at det er flere som har pauser- høres ut som du har spennende prosjekter på gang da!! Synes det hjelper på med lysere dager- selv om det er slitsomt å begynne i ny jobb...det beste er kanskje å ta en dag av gangen- og se hva som skjer;) Stoor klem til deg!

  SvarSlett
 6. Nydelig blogg.
  legger meg til som følger, gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 7. Takk for at du vil følge meg:-)Jeg syns du har en kjempekoselig blogg og vil gjerne følge deg jeg også!:-)Så får vi håpe at du nå som det er lysere tider får tilbake bloggelysten:-)

  SvarSlett