14.01.2010

Lys

Da var jeg så smått tilbake... Har vært fullstendig uinspirert i dette mørket! Har ikke sett dagslys på lengre tid, helt umulig å ta gode bilder. Disse er tatt i mars i fjor (på hytta), sjekk det nydelige lyset!!! Nå kommer det sakte men sikker tilbake og på mandag skal vi kunne se sola for første gang i år, hvis det er skyfri himmel. Elsker det klare lyset som kommer, det virker så rent og fristende. Har så lyst til å ta bilder, komme i gang med litt nye prosjekter og kjenne energien komme tilbake. Snart helg, tiden går fort... Skal på Gave og Interiørmessa om knappe to uker!  


6 kommentarer:

 1. utrolig vakre bilder.. :-)
  velkommen tilbake! kjenner godt igjen, har hatt veldig det samme.. men har kommet meg litt mer nå, etter nyåret!
  klem

  SvarSlett
 2. Brukte mønster, men det ble litt feil i utringningen, så der måtte jeg tøyse det til. De to halvmånene var der egentlig ikke, og da var utringingen så bred at bh-stroppene syntes. IKKE pent, så det skal jeg legge til før jeg syr neste kjole. Veldig enkel kjole, og det er jo en drøm å sy i fleece. Hadde nok bare brukt et par timer, hvis jeg ikke hadde plundra med utringningen.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder -særlig det siste!! SÅ koselig med innlegg fra deg igjen- godt med lysere tider;9 V ireiser bort en ukes tid på familiebesøk- så det blir stille på bloggen;) Ønsker deg ei super helg!!

  SvarSlett
 4. Kjempefine bilder hos deg i dag.
  Ønsker deg en fin helg

  SvarSlett
 5. Hei!
  Ser du har lagt deg til som følger hos meg, og da måtte jeg jo inn for å sjekke ut bloggen din. Noe jeg er veldig glad jeg gjorde! Du har et nydelig hjem og en kjempekoselig blogg med mange fine bilder. Har lagt meg til som følger hos deg også, og legger deg til i bloggrollen min så jeg kan følge deg! :) God søndag!

  SvarSlett
 6. Hei igjen;o)
  En award og en liten utfordring venter inne hos meg;O)))
  Klemmer...

  SvarSlett