31.01.2010

Punktum.

Da setter jeg punktum for en stund. Om jeg kommer tilbake kan jeg i skrivende stund ikke si. Trenger inspirasjon for å fortsette, det kan jeg ikke finne noe sted akkurat nå. Det snur nok, men jeg tar en pause. Kommer nok til å stikke innom mine bloggvenner. 

Unn Eirin

6 kommentarer:

 1. Jeg håper ikke du låser døra for godt- for da blir jeg trist;(...synes du er en av dem jeg virkelig har fått god kontakt med her inne..men jeg skjønner veldig godt at man kan miste bloggelyst og inspirasjon i perioder...Håper ikke det har skjedd noe? Blir jo litt bekymret også her jeg sitter...Sender deg i alle fall en stoor klem!!!

  SvarSlett
 2. Håper du finner ny inspirasjon i pausen din. Takk for all inspirasjon du har gitt meg! Kos deg med bloggfri og nyt livet. Klem!

  SvarSlett
 3. Nei men huff da;o( Det var trist å høre... Håper du finner inspirasjonen snart, og håper også at det ikke er noe galt fatt..
  Sender mange klemmer;O)
  Linda;o)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for veldig koselig kommentar inne hos meg. Håper ting løser seg for deg, og at du har bedre dager i vente. Det er alltid et lys der fremme, det gjelder bare å finne frem til lysbryteren. Hold øynene oppe for de små gledene!

  God klem!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Og takk for at du vil delta på Give Awayen min! Jeg likte headeren din! :-) Så synd at du setter punktum, men det kan jo hende du ombestemmer deg, og da er det bare å blogg i vei igjen!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 6. Så trist:( Håper du finner ny giv og kommer tilbake igjen....
  Klem J.

  SvarSlett