02.04.2010

Bilderas påskepynt :)
Nib inspirerer alltid! Nå til å vise fra påskepynt. Har faktisk pyntet en del i år i motsetning til tidligere. Har jo koselig påskepynt fant jeg ut!
Litt om eggene; Det ene er krystall, fra russland. Kjøpt på fretex... Det andre har jeg kjøpt i sverige på en antik butik i Happaranda, det er sølvplett men nokså gammelt tror jeg. Det kan åpnes og inni er det kongeblå fløyel. 
I dag har jeg og barna vært oppe i kulebakken i fjellsiden oppfor her hvor vi bor. Snowboard, rattkjelke og rompeakebrett suste ned bakken:) 
Bildet er fra i går når vi var på stranden.

Kos dere alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Er det et tinnegg ?
  Utrolig fint :)
  God påske

  SvarSlett
 2. Så flotte påskepynt du viser... NYDELIG de to lyseblå hønene og sååååå søte de to harene var!!! og falt pladask for tinnegget ditt, virkelig vakkert... Ønsker deg en fortsatt god påske. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei på dere:) Lure meg kunne jo funnet på å skrive litt om eggene! Det ene er krystall, fra russland. Kjøpt på fretex... Det andre har jeg kjøpt i sverige på en antik butik i Happaranda, det er sølvplett men nokså gammelt tror jeg. Det kan åpnes og inni er det kongeblå fløyel.
  Tusen takk for koselige kommentarer!
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. Så flott med bakgrunns inf på eggene de blir jo bare bedre og mere int :)
  Nok en gang god påske :) :)

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har - tinnegget var jo bare helt utrolig fint da.
  påskehilsen fra Anita s

  SvarSlett
 6. Hei.

  Jeg tror jeg har karafler og cognac samt likør glass i samme serie som ditt krystall egg. Jeg kjøpte mitt i Polen 2006. Har dessverre ikke noe bilde av det, men mønsteret er veldig likt.

  Va fine begge eggene. Jeg likte også veldig godt påskeharene på første bilde.

  Klem Anita

  SvarSlett