19.04.2010

Fødselsdags søndag ♥


Vår Kaia fylte 4 år på fredag og på søndag ble hun feiret etter alle kunstens regler. Det var store forberedelser, hun deltok i de aller fleste selv, så denne dagen var virkelig i hennes ånd! Sammen laget vi disse invitasjonene på fotoprogrammet mitt, for- og bakside og inni + konvolutter.

Bordet ble pyntet i ren tutti frutti stil, med litt prinsessefaktor:) Alle barna fikk hver sin stein som jeg hadde skrevet navnet til barnet på, det falt i smak og alle steinene fikk et nytt hjem etter selskapet var slutt.Kaia inspiserer bordet på morgenen, med melkebart.....

Prinsesse slott kake ble satt på kakelista allerede i januar, hun var veldig stolt over denne:)

Rolig start på uka, vasker restene av kopper og kar fra i går. Skal på lunsj med en god venninne, trenger å roe litt ned etter en hektisk helg:D Vi høres nok i løpet av uka!

8 kommentarer:

 1. Stort tillykke med Kaia' fødselsdag. Sikke en fin kage:-)

  SvarSlett
 2. Så utrolig fint bord! En prinsesse verdig og den kaken var kjempefin.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Vel overstått!
  Morsomt og flott bord:)

  Ha en fin-fin dag!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 4. Nydelig bord og fantastisk fin kake !! Ha en strålende uke med dine kjære :) Klem Linda

  SvarSlett
 5. Så lekker en kake! Fikk lyst på sjokoladekake selv jeg :D
  Og herlig dekket bord. Tipper hun var godt fornøyd ja!
  Har ei lita frøken som blir 5 år i september, men allerede nå går og planlegger sin bursdag. Så det er stort for de små å få feire med stil!

  Klem Anita

  SvarSlett
 6. Så flott pyntet bord og flott kake. Det er jo gøy å gjøre ekstra stas på de små. Bursdagen er jo ett stort høydepunkt og noe de har gledet seg til lenge.

  SvarSlett
 7. Så kozelig;)
  Takk for kommentar inne hos meg. Japanske Spisshunder er en fryd og ha i hus... Snille som dagen er lang!
  Jeg gikk videre med ditt spm. til damen jeg kjøpte min hos. Hun sa at hundene er allergivennlige, men har man sterk allergi er det ikke sikkert det hjelper. Det eneste rådet hun hadde og gi var å prøve seg frem med en slik hund. Være i samme rom som en opp til flere timer, og helst "låne" en og ha den i hus i noen dager for og se. Det er nok eneste måten og finne det ut på.. Så da er det nok ingen enkel løsning på dette. Håper dere kjenner noen som har en slik hund dere kanskje kan låne. Jeg håper det ordner seg for disse hundene er heeeelt fantastiske:) smask!
  klem J.

  SvarSlett
 8. Gud hjelpes for en flott kake! Og nydelig bord...

  Erika

  SvarSlett