09.06.2010

Kvelds sol på kjøkkenet

Så utrolig deilig når sola skinner inn om og skaper en rolig og avslappende kvelds stemning... Slik som nå, er det sol hele natten, men selvfølgelig ikke hver natt det er sånn!


Herlige sommer! Lyset, grønne frodige trær, blomster og barnelatter:) Bare temperaturen kryper litt oppover snart, blir det knall!Vi holder på med å bygge en platt nede på marka. Da er hagens bruks potensiale nesten komplett. Sol hele dagen, bare å flytte seg fra den ene platten til den andre sammen med sola. I tillegg har vi selvfølgelig veranda og en "veranda" der vi har inngang, der vi også har sittegrupper. Så nå kan sommervarmen bare komme, den har vi ventet på i flere år! Nå må det være vår tur snart?

Ha en riktig fin kveld alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Nydelig lys- jeg husker midnattsola- husker særlig engang jeg hadde vært barnevakt og syklet hjem i to tiden på natta- det var bare så vakkert. Noen fordeler må man ha i nord- selv om folk sliter med å sove;) SÅ herlig med mange sitterplasser- jeg prøver å få til flere her også- ønsker meg en benk til jeg;) Håper varmen kommer til dere- vi har hatt en veldig kald vind i dag- men så lenge sola skinner er det sommer;)

  SvarSlett
 2. Så koselig stemning med kveldssola inn gjennom kjøkkenvinduet. Mange koselige ting hos deg også, eg likte godt vekta di. Ønsker deg fine junidager. Klem.

  SvarSlett
 3. så koselig blogg du har! legger meg til som følger! Klem Eli

  SvarSlett
 4. Legger meg som følger jeg også :-)
  Så fint du har det :-)
  Elin - ferskingblogger :-)

  SvarSlett
 5. Så fint du har det på kjøkkenet ditt! Lyst, flott og sommerlig. Helt enig med deg i at sommeren kan komme snart
  Ha en fin fin kveld

  SvarSlett
 6. så deilige bilder fra kjøkkenet:)
  her viser gradestokken 9 grader og solen gjemmer seg bar en haug med skyer så jeg går bare rundt å synder "sol sol kom igjen, solen er min beste venn...." hihi

  ønsker deg en finfin torsdag
  klem♥

  SvarSlett
 7. Nydelig blogg du har! Visste i det jeg så første innlegget at jeg måtte følge deg;)

  Nydelig pyntet tallerkenhylle! Gleder meg masse til å få min opp på veggen om kort tid.
  Takk for titten, jeg kommer snart tilbake, jeg lover!:D

  SvarSlett