21.09.2012

Et toalett besøk...

I vår nye leilighet, er det ett stort bad og ett lite toalett i hver sin etasje. Det lille toalettet har fått seg et skikkelig ansiktløft. Fra å være et lite mørkt utdatert rom, er det nå blitt lyst og innbydende. Faktisk veldig koselig å sitte der en liten stund..Rommet hadde tidligere ikke noe vindu, så jeg fikk satt inn et for å få følelsen av litt luft og lys i rommet. Du verden for en forskjell!Tapeten er fra Borås, en koselig og søt tapet som gir en nostalgisk og landlig følelse.Den fine vasken er fra IKEA.

En hjemmestrikket klut og "godlukt" gress. Gresset er plukket på min mormors eiendom, i Polmak, mitt paradis.


Gammelt og nytt, arvet og kjøpt.

Denne nydelige gamle figuren, har jeg arvet etter mine besteforeldre. Har faktisk to stykker, det er jeg glad for hvis uhellet skulle være ute. Jeg er veldig glad i denne.


Blomster for å skape prikken over I'en.


En gammel vannbøtte, tjener nå som søppelspann.

 Er ikke så begeistret for lookalikes, liker best når ting er skikkelig gamle. Men noen ganger må man bare bruke det man finner, fordi det rett og slett passer perfekt. Som denne lille kurven som passer perfekt til å ha toalettrullen i. Men så har Ib Laursen myyye fint i "gammel" stil.


Søte knagger, Jeg er veldig fornøyd med detaljene i dette rommet.


Speilet kjøpte jeg mens jeg enda bodde hjemme hos mine foreldre. Det har fulgt meg i tykt og tynt i alle mine tidligere hjem. Det var opprinnelig syrebeiset og lakkert, men jeg har behandlet det med en type voks og pusset det litt for å få en litt slitt look.


Min aller kjæreste tegning. Denne tegnet min sønn, som da var nesten 5 år, da han fikk vite at han skulle bli storebror. Han kom hjem fra barnehagen hvor han hadde "sladret" om begivenheten, med denne tegningen av meg med lillesøster i magen. Han ønsket seg en lillesøster for alt i verden, og slik ble det

Det var et lite innblikk i husets minste rom. Men rommet er ikke mindre nødvendig av den grunn.. Jeg liker å ha en god følelse for alle rommene mine, hvis ikke bruker jeg dem rett og slett mindre. Det er jo utrolig uøkonomisk, man bør bruke de rommene man har, ellers har man vel ikke behov for dem? Jeg elsker toalettet vårt, og nesten gleder meg til neste besøk :)
post signature

18 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig bad!! Jeg likte også veldig godt historiene bak alle de fine tingene :)

  God fredagskveld til deg!
  klem fra Ellen Louise

  SvarSlett
 2. Dere har vært flinke,,,koselig lite rom♥
  Klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint! Du får sette inn en solid bunke blader, så du har en grunn til å være der litt ekstra! :p

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ja, dette var et rom man gjerne kunne bli værende i litt lenger enn nødvendig! Det var nydelig tapet (takk for tipset og hvor den var kjøpt), og herlige detaljer! Hygglig med historiene rundt alle tingene, ja, tingenes historie er nesten det aller viktigste!

  God helg og klem fra
  Cathrine :-)

  SvarSlett
 5. Ikke rart du gleder deg til å besøke det koselige rommet. Det var veldig kjekt å få lov å se det. Det gir inspirasjon å se sånne fine rom :)

  Trude :)

  SvarSlett
 6. Dette må være de peneste toalettet jeg har sett, den tapeten var jo bare helt nydelig, fikk veldig lyst på tapet på do jeg også;) Så spennende å få se bilder fra deres nye hjem- gleder meg til fortsettelsen;) Tusen takk for hyggelige kommentarer fra deg- er så fint å ha deg tilbake her i bloggeland;)

  SvarSlett
 7. Herlig og sjarmerende! Elsker den flotte tapeten :)

  SvarSlett
 8. For et fantastisk flott toalett!!!
  Herlige detaljer og den tapeten var bare sååå nydelig:)
  Koselig med slike gamle figurer spesielt med en historie bak seg:)
  Dere har virkelig fått det til å lage et koselig toalett,lykke til i NIB sin utfordring,det var der jeg fant deg;)
  Liker stilen,så jeg legger meg til som følger:)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 9. Nydelig tapet-lykke til med Nibs utfordring:)

  SvarSlett
 10. Superfint!! herlig tapet og masse fine detaljer..

  Lykke til utfordringen,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 11. Det var berre SÅÅÅ koslig da! :) Nydelig! Mange herlige detaljer :)
  Flink du! :) Lykke til med utfordringen! :)

  Godklem

  SvarSlett
 12. Helt fantastisk nyydelig!! Du e bare så flink. Det e med stor beundring å se på det du får til å gjør i hjemmet ditt:)) Klem

  SvarSlett
 13. I hope you can read this. I don't know your language, so I hope you know English, which is also not my language. I really like your blog, even though I don't understand the writing, but the pictures are so inspirational! It is an adventure to come here, and see all your beautiful photos. Thank you! :)

  SvarSlett
 14. Det er det nydeligste lille dossen (les toalett) jeg har sett.
  Hyllen er fantastisk - hvor har du kjøpt den.

  Hilsen Sylvia

  SvarSlett
 15. Så nydelig ;) Håper du kommer med et innlegg snart ;)

  SvarSlett
 16. Fantastisk fint! Lurt med vindu!! Så mange fine detaljer!! Ser så delikat og lyst ut!
  Legger meg som følger og kommer tilbake!
  Fin ettermiddag til deg!
  Siri

  SvarSlett
 17. I'm really impressed with your writing skills as well as with the layout on your web-site. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays.

  Here is my web blog :: instant fast cash

  SvarSlett
 18. Hei, hei;) Håper alt står bra til med deg- savner deg her i bloggeland;)
  Klem fra meg.

  SvarSlett