02.05.2013

Feiring av en solstråle

 Denne solstråla har hatt fødselsdag!
Vår snille, gode Kaia ble 7 år i April.
 
 Lokaler som egner seg til barne bursdag er
ikke lett å oppdrive. Hun ønsket å invitere mange, derfor egnet ikke leiligheten vår seg.
Men, det skulle jo både være plass til alle og noe å ta seg til for barna, så jeg følte at vi ikke kunne leie hvor som helst. 
  
 Vi er jo ikke lenger tilknyttet noen barnehage og jeg hadde ikke hørt om at noen tidligere hadde leid seg inn på skolen der hun går. Fant ut at det var verdt et forsøk, så jeg tok en telefon til skolen og fikk positivt svar. Vi fikk leie SFO kjøkken og gymsal. 
post signatureDet var i grunn genialt! De fleste barna går på denne skolen selv, så de kjente til regler og forholdt seg til dem. Rydding trengte vi ikke å be dem om engang! Det var god plass til å dekke bord på kjøkkenet. Det var tilsammen 22 barn og i tillegg noen voksne. I gymsalen løp de rundt, spilte ball og hoppet rundt. Inne på aktivitetsrommet tegnet de, spilte  spill og lekte med forskjellige leker. 
Når feiringen var over, dro 22 fornøyde barn hjem. Bursdags barnet var selv kjempefornøyd med feiring og alle de spennende gavene! Mamman glad for at alt gikk bra og at det var over for denne gang...

 

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med den fina jenta di- og for et uuutrolig lekkert bord!!! Dette kan du til fingerspissene-Sukk altså;) Veldig kjekt med et innlegg fra deg igjen;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med den fine jenta deres:)
  Herlig dekket ♥
  Det er helt genialt og ha bursdag på skolen - det har vi hatt mange ganger:))

  Ha en fin fin helg!!

  SvarSlett