27.05.2009

Borddekking til konfirmasjonsfest


Til denne konfirmasjonen har mamman og jeg kommet fram til resultatet sammen. Hun er en detaljist, og har laget disse flotte sangheftene selv.


Slik ble bordene til slutt, rosa, hvitt og grått. Natur og blank pynt blandet. Strand slipte gråstein, pyntet med perler i rosa, som bordkort. En flott detalj, og passer godt til stedet konfirmasjons festen ble holdt.


Mamman hadde laget et slikt hjerte, som lå på hver kuvert, etter en ide fra meg. Gjorde borddekkongen sofistikert og romantisk, sammen med den sarte rosa gjennongangsfargen.


Stolene hadde fått hvite trekk, og de opprinnelige gardinene ble byttet ut med hvite for å gi en helhet til festlokalet.


Kaken fra bestemor, som jobber i et bakeri. Rosa så klart!

Utrolig morro med bord dekking. Det er en del bryllup på gang i sommer, og har vært i samtale med flere bruder i forberedelses modus. Gøy! Det er så mye man kan gjøre ut av lite. Det er ikke bare å pønske ut alt selv, en prat med en som kjenner til produkter som finnes og eventuellt kan skaffes, anbefales på det sterkeste. Ikke alt trenger å være nytt, og med litt guiding kan "hummer og kanari" bli gjennomført og lekkert. Det er viktig å komme med et åpent sinn, man trenger ikke følge alle råd, men det kan hjelpe på prosessen å spørre litt. Det er også lettere for den som skal hjelpe hvis man ikke er låst til en ide.
Håper alle får en festlig sommer.

5 kommentarer:

 1. Ser jeg er blitt fast kommentator her---du får nå bare si fra hvis du blir lei;)
  konfirmasjon her til helgen-så sikkert mye pynting på gang rundt omkring...Veldig gjennomført og fint det du viste her. Nydelige hjerter på hver kuvert...hva trengs for å lage de? Skal ha stadfestelse av dåp senere i sommer- så hvis du har noen tips- kom med de!!
  Trenger inspirasjon...
  Så at dåpskjolen med mer hang på veggene til pynt- det var veldig artig..tror ikke jeg har sett det før- er det vanlig hos dere?
  Kaka såg bare lekker ut...vi har ei her som pynter helt fantastiske kaker- så blir vel å bestille hos henne..
  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 2. Heihei:) Rullet meg nedover blogginnleggene dine og måtte rulle meg helt til siste slutt.Kjempekoselig blogg:)

  SvarSlett
 3. Kjempefint konfirmasjonsbord!
  Hadde selv konfirmant 2.mai, så da er det ekstra gøy å se hvordan andre har pyntet!
  Ha en fin pinse! J.

  SvarSlett
 4. Kjempefint :-) Ville bare legge inn et tips om nettbutikken vår som har masse fint til konfirmanten. Dere finner oss på www.woweffekt.no Håper du finner noe fint der :-)

  SvarSlett
 5. Kjempefint! :) hva brukte dere for å dekke stolene og hvor har dere fått tak i det? :)

  SvarSlett