24.05.2009

Rosa i hallen

Hallen er frisket opp med sart rosa for våren. Synes den er blitt riktig koselig og ønsker gjester velkommen.

Myke puter i rosa og hvitt, og pledd som jeg har fått strikket.

Benken har jeg kjøpt brukt, på Det Hvite Hus. Hadde lenge letet etter en hvitamlt benk, denne fikk jeg for en ok pris også.


Skoskapet er fra Nordal, har nylig kjøpt det fra butikken min. rommer 18 par sko. Helt genialt.


Speilet kostet bare 300 kroner og er helt ok. Skal male det et par strøk med hvitt, for det har litt sånn gjennonsiktig hvit rekved look. Vil at det skal være helt "tett" hvitt så kan jeg heller pusse det litt her og der så det ser slitt ut.


Bladforsiden har jeg laget selv. Har en grei kar som forstørrer bilder for meg, han har rammet inn bildet også.


Hjerteskåler fra Pentik, kom over dem på en tur vi var i Sverige i vinter. Koselige og litt romantiske.

Teppet jeg har på gulvet er heklet av en venninne som driver en systue der hun syr om, trekker møbler, selger brukte klær og div strikkede og heklede varer. Butikken heter Krambua, og blir drevet av Margrethe Harila.

Flere bilder fra huset kommer, våren er så utrolig inspirerende. Får lyst til å gjøre alt mulig rart på en gang.... Men, får ta en ting av gangen:)

2 kommentarer:

  1. Hei på deg!! Så lekker gang du har- den benken var bare skjønn...kjempefin blogg med nydelige bilder..legger meg til som følger hvis det er greit;) Du kan å dekke bord ser jeg-nydelig.
    Den kaka til Gunnhild så god ut...må prøve meg på den en gang. Så må du hilse din datter så mye...vi har nemlig bursdag på samme dag!!
    Det heklateppet hun hadde på rommet var bare så fint!! ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Åh, når jeg ser hvor fint skoskapet ditt er i hvitt er det lett å bestemme seg for å male det jeg har. Har et fra IKEA som er antikkbeiset furu (!) med lisbeth dahl knotter på. Men, that's it - hvitt skal det bli! :D

    SvarSlett