28.06.2009

Something blueEtter at jeg oppdaget fasan serien i lyse blått, sjekket jeg litt rundt på nett og fant disse nydlige små koppene fra Burleigh. Vant til og med budrunden og måtte ut med 200 kroner totalt. Koppene er veldig småe, og ikke akkurat egnet til mine gjester, men som pynt derimot er de uimotståelige...


Denne søte muggen er fra finske Arabia, har jeg vært så heldig å få fra min bestemor, den er veldig gammel og litt merket av tidens tann, men utrolig sjarmerende og vakker.

Har vært på fotballbanen med Kevin, der traff vi på 2 kjekke karer som tok en match sammen med oss. Jeg kan ikke si at jeg utmerket meg akkurat, men morro var det. Kevin fikk en avtale om mere spilling i morgen, og gleder seg veldig til det. Han har litt fotballdilla for tiden...
Sitter på kjøkkenet og her skinner kveldssola inn igjennom vinduet og oppmunter veldig. Har hadd en del dårlig vær i det siste, så det er stor lykke og stormende jubel når sola skinner! Håper bare det fortsetter slik, de siste årene har vi jammen meg hadd nok regn og vind om sommeren!!!

Ha en fin ny uke alle sammen!


5 kommentarer:

 1. Prøver meg igjen, skrev en kommentar som forsvant;(.. De koppene blir bare penere og penere for hver gang jeg ser dem! Er de så små at man ikke kan drikke kaffe av dem, eller er det kaffegjestene dine som drikker så store kvanta???;) Ønsker meg virkelig slike kopper og fat, elsker den blåfargen. Fine bilder du hadde tatt av herligheten;o) ja, er det ikke deilig med sol, det skjer liksom noe med hele kroppen, får lyst til å bare være oppe og stelle og stulle. Hyggelig at kevin fant en å spille fotball med, vi spilte mye fotball da jeg vokste opp..men det er leenge siden nå. Her jeg bor har de det sånn at man kan måte opp på fredager de som vil, også blir det kamp. har visst vært endel brudd- så tror det går litt for hardt for seg..
  nydelig den muggen var, har funnet ut at jeg er i manko på mugger.. Håper solen er kommet for å bli hos dere, det er så godt med litt sommer!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 2. Så flotte kopper, og vakkert stilleben :)
  Den muggen har jeg maken til. Morsomt med litt historie rundt den. Min sto på slektsgården da mine foreldre overtk etter en gammel onkel, så aner ikke hvor gammel den kan være. Synes den er veldig fin :)

  Ha en fin uke :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Hei på deg!!! :-)
  Ja, det er litt kjipt! hvor langt har du til sverige?
  ja, det er sååå mye interiør og loppiser det er helt klart- Skulle innom flere i dag, men jeg orket rett og slett ikke-i den varmen her. Var helt ødelagt jeg. off! Får komme sterkere tilbake med loppis kjøpingen min. det er helt klart!

  Jaaaaaa, jeg vet! Jeg føler med på det jeg og på tven, ble helt forvirret av samme sendingen og gamle episoder osv.. Den serien er jo sååå fin!
  Koselig at du tok turen innom bloggen min :-) ta gjerne en tur til ;-)

  nattinatt! klem

  SvarSlett
 4. Åååå så nydelige kopper.. de var utrolig lekre. Hvor kjøpte du dem da??

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 5. Så flotte kopper!
  Og nydelige bilder.
  Jeg får bare mere og mere sansen for blått servise.
  Lekkert
  Klem

  SvarSlett