22.11.2009

Kaia sin stol, før og etter

 

 

 

 
Da er det duket for min første før og etter. Det er storebror som først hadde denne stolen, derfor blåfargen. Tok den fram til Kaia med den hensikt at den skulle trekkes, men så ble den bare stående og stående. I oktober etter at den hadde stådd i nesten 2 år fikk jeg endelig trekt den, og er veldig fornøyd med resultatet. 
Har sydd et løst trekk for å lett  kunne rengjøre den. Lagde i tillegg en setepute, da jeg synes stolen var litt for lav og så uproposjonert ut. Rysjekanten myker opp og gjør den søt og feminin. Passer perfekt inn i interiøret ellers:)
Denne søndagsmorgenen er jeg og far alene, bestemor og besstefar har tatt med mine barn og ett av min brors barn til min bestemor i Polmak. Ungene gledet seg vilt til en tur til oldemor Kirsten, og i tillegg at de skulle være sammen på tur. Det er lille Gabriel, snart 3,sin første tur utenbys uten foreldre. 
Skal bare kose meg, gjøre litt hus ting, kanskje gjøre ferdig julestrømpene til barna, som jeg begynte med i går. Dagen står helt åpen.


8 kommentarer:

 1. Hørtes deilig ut med en liten hjemmefridag! :)
  Stolen ble kjempefin:)

  SvarSlett
 2. Wow..Snakk om forandring av stol,den ble kjempe fiiiin...Flink du er...Jeg er følger av bloggen din så jeg kommer tilbake og kikkker på det flotte du finner på... :)
  Kom gjerne og bli med på give awayen min der du kan vinne et dyrberg kern smykke og så kan du bli med å vinne 3 stk norgesglass inne på bloggen min å....Velkommen..
  Ha en floitt søndag!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 3. å så kjempesøt den ble;
  ser ut som ganske stor jobb det der ja, men helt klart verdt det når den ble så fin ;)
  Ha en nydelig søndag.

  SvarSlett
 4. Hei.Du har all grunn til å være fornøyd.Stolen ble nydelig.Ha en forsatt fin søndag.

  SvarSlett
 5. Wow!! Så utroleg flott stolen blei!!! Eg e imponert!!:)

  SvarSlett
 6. Hei, Så utrolig fin stolen ble. Skikkelig feminin og utrolig søt.. Må si du er dyktig.. Det med en ekstra pute i stolen var skikkelig lurt:)
  Hilsen Ingunn

  SvarSlett
 7. Det var litt av en makeover :) Den ble kjempeflott! Tydelig at du er god på omtrekking :)

  Ønsker deg en fin uke. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 8. Så flott stolen ble - nydelig farge på trekket! :o)

  SvarSlett