03.11.2009
 

 


 
Kevin feiret fødselsdagen sin 25 oktober med pomp og prakt. På formiddagen var familie, store og små til kaker og kos. På ettermiddagen kom kompisgjengen og da var det full rulle. De var en liten stund inne og spiste kaker og snop før de tok seg en tur ut for å rase fra seg. Nå når de er blitt så store er det lettere for mor å være vert. De trenger ikke hjelp til alt og kommer seg på do selv. Man begynner å bli litt overflødig.....
Men, bursdagsgutten selv var veldig fornøyd! Lykkelig gikk han til sengs, noen kroner rikere. Han sparer til bærbar pc så det kom godt med. Denne gangen var det faktisk ikke en eneste leke som kom i hus. Han hadde ønsket seg trommesett til Guitar Hero av oss her hjemme, så det var den eneste tingen han fikk. (Litt bra for mor som synes leker tar mye plass og tar tid å rydde) barna får jo stadig noe av en eller annen så det blir lett litt mye av de... I dag blir det sofaen på meg, og Greys Anatomy selvfølgelig! Er sliten og trøtt etter et møte i går som varte litt lenge, men vi hadde det utrolig hyggelig! Dere får ha en fin kveld så høres vi snart:) 

7 kommentarer:

 1. Ja det er rart med det, de blir fort store og selvstendige :) Leker er det ikke så mye her heller lenger. Det går mer i spill og programvare til dataen. Jeg synes det er helt greit. Leker blir som du sier, mye å rydde!

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Ååå så gøy med barnebursdag :) Og at han sparer til PC selv! Sånne barn liker jeg ;D

  SvarSlett
 3. Synes du hadde gjort en god jobb med bursdagsbordet :D

  SvarSlett
 4. Jisses så underbart fina bilder. Stämningsfulla oj oj.
  Ha en skön helg Vännen stor Kram Sari

  http://www.lillaprovence.se

  SvarSlett
 5. Så kjekt at du vil være med på trekning!
  3 lodd er notert;)
  God helg

  SvarSlett
 6. Du vant konkurransen min ;D Send meg adressen din på mail ; mariagulliksen@hotmail.com

  SvarSlett
 7. For et flott bord du har dekket. Kjekt å se.
  God sønd

  SvarSlett