27.11.2009

Min kjære bestefarDette er min kjære bestefar. Desverre døde han i går, etter en tids sykeleie. Han ble 91 år. Denne helt spesielle personen har betydd uendelig mye for meg og min tilknytning til min fars familie. Han hadde en helt utrolig evne til å få meg til å føle meg elsket, og holdt meg i hånden når vi pratet sammen. Snille gode øyne som smilte varmt. Oppriktig interresert i det man hadde å fortelle, spurte og fortalte sitt syn på saken. En riktig god bestefar. Samtidig var han en fantastisk oldefar for mine barn, med evne til å spille på barnas lag og forstå deres behov. Begge knyttet seg raskt til ham, og minsta krøp selv opp i fanget hans i sommer da vi treftes for siste gang. Under min bestemors urnenedsettelse gikk hun bort til ham, presset seg mellom ham og rulatoren for å gi han en klem, flere ganger. Hun var også borte og kysset- og strøk ham på hånden. Et rørende syn. Men nå er han borte. Gammel og syk var han. Høyt elsket og dypt savnet til tross for det. En person man ikke glemmer, men bærer med seg i hjertet. Min bestefar.


6 kommentarer:

 1. For et vakkert innlegg om en vakker, varm og stor person :) Høres ut som om han ga mye kjærlighet - og fikk mye igjen ;) Trist å høre at han nå er borte, men håper dere kan trøste dere med kjære minner og alltid ha han med dere.

  Varme tanker fra meg ♥

  SvarSlett
 2. Så trist å høre..
  Jeg fikk klump i halsen av innlegget ditt, vakker og rørende skrevet...

  Varme tanker og klemmer <3

  SvarSlett
 3. Trist å høre med bestefaren din, kondolerer så mye. Han så akkurat ut som du beskriver han.
  Vakkert innlegg.

  God klem fra Meg fra smaasteg.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Trist at han er død.Godt at du har slike gode minner.Tenk at han fikk leve så lenge.
  Veldig fint skrevet om han.
  Klem

  SvarSlett
 5. det er trist når vi ser denne delen av livet...denne delen som vi alle skal se, oppleve og selv gjennomgå.. men gud så vakkert det også er. Din bestefar fikk leve et veldig langt liv og du fikk ha han lenge, nyt minnene og bær han med deg i hjertet ditt.

  Nydelig skrevet innlegg.

  klem fra Lillan

  SvarSlett