30.05.2010

Dådyr

Dådyret som var en hest med føll...
Kom for en stund siden, etter å ha sett mange søte dådyr på forskjellige blogger, på at jeg hadde kjøpt et for lenge siden. Det stod i hylla på Kaia sitt rom og da jeg kom hjem bar det rett på rommet for å finne vidunderet! Å fant det gjorde jeg:) Men da var det nydelige dådyret blitt til en hest med føll! Riktig nok i samme stilen, og veldig pen i seg selv, men ikke et dådyr. Etter litt tilvenning og noen runder med meg selv, fikk mor og barn flytte inn på kjøkkenet hos oss. Nå er de en helt naturlig del av kjøkkenet, jeg er til og med glad for at de ikke var et dådyr. Hva er vel mer koselig å se på enn mor og barn som koser seg sammen?
Skal ut i det fine været, det blir en koselig tur på stranden med grilling av pølser og strandkos for barna. Ha en fin dag:)


1 kommentar:

  1. Hihi- jeg stusset litt på tittelen- vet hun ikke forskjell på et rådyr og en hest??!! Jeg har det også sånn av og til at jeg tror jeg har noe- også er det noe helt annet- litt likt- men ikke det jeg mente det var;) Jeg har ingen hest da- får være på utkikk- har fått endel fugler etterhvert;) Det er rart hva man kan begynne å samle på;) Men jeg er fortsatt på bambijakt!! Håper du har en fin uke!

    SvarSlett