29.05.2010

Long time no see.....


Da var det leeeng siden siste innlegg. Tar et lite et nå, kjenner at jeg kanskje er klar for flere om litt. Har holdt på med mye forskjellig den siste tiden, huset begynner å komme på plass, omfattende ryddeaksjon har tatt mye tid. Kjenner at hodet mitt er mer på plass også, når ting har fått ny plass, rot er borte og ting som jeg skulle kvitte meg med er kjørt bort.
Har til og med malt Lekehuset inni, der er blitt veeeeldig koselig, kommer tilbake til det. Skal straks i bursdagsselskap til ei kjekk jente som fyller 11 år og som jeg er tante til. 

Ha en fortsatt fin helg. 

2 kommentarer:

 1. Ryddeaksjoner må til fra tid til annen. Det er nok å ta fatt i her også, men akkurat nå er ikke overskuddet på plass, og da må man bare ta en pause.
  Koselig soverom dere har under her også. Vi har nok enda mindre soverom enn dere, men det duger til formålet det også :)

  Ønsker deg en fin helg videre. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Så bra at du har fått ryddet og sortert- jeg har også gitt noen esker til loppemarked- og jeg skal ta en runde til- rot er bare til irritasjon...også kommer det jo stadig inn noe nytt (som ofte er gammelt). Den lekestua høres fin ut;) Jeg har malt i spisestua her- skal henge opp igjen gardinene nå;)
  Ha ne fortsatt fin helg -så blogges vi;)

  SvarSlett