01.05.2010

Vårt soverom

Her er vårt soverom.. 
Lite men, det duger til formålet:)Litt flate dyner, har akkurat skiftet til sommerdun dyner...
Lyst og trivelig, litt romantisk også, med perler, hjerter og roser. Man ser det ikke så godt men i vinduet henger det tre små vaser i organsa bånd med engelske roser i og et stort perle hjerte med litt grønne blader på.


Kommoden har jeg hatt i mange år, har for noen år siden vokset den hvit og pusset den litt shabby. Faktisk en goood stund før shabby ble skikkelig "in". Speilet er nytt, fra Nordal, nye knagger og selvsydd hjerte.


Liftgardinen har jeg sydd selv. Elsker dette stoffet som er en linblanding i lys lys turkis/blå med nydelige roser på. Har foret den med lystett stoff. Liten søt blondekant nederst som gjør den ekstra romantisk. Har sydd duker til nattbord og kommode i samme stoff. Skulle gjerne ha brukt sengeteppe, med det fungerer bare ikke, rommet er så lite og det er vanskelig å brette det bort om kvelden og jeg liker ikke at det ligger å slenger i tilfelle jeg ikke rekker å legge det på om morgenen.

Litt nytt og litt gammelt, lampene har jeg hatt i mange år. Begynte med hvitt for ca 7 år siden og har samlet opp og malt møbler og byttet ut brunt i denne perioden. Liker veldig godt den luftige romfølelsen den hvite basen gir, så pynter jeg med litt farger etter sesong og hvilket rom det er. Bildene i rosa kjøpte jeg på IKEA for noen år siden, sarte og romantiske de og. Bilder av barna er vel obligatoriske....Nattbordene er også fra IKEA.Gamle vaser kjøpt på brukt butikken her i byen, sammen med en "ny" fra Sia. Søte sandkake former til t-lys. Hylle fra Nordal.

Sengetøyet er krepp fra Høie, stripete i hvitt og rosa. 
Soverommene våre i hovedetasjen er alle relativt små. Typisk for 70`talls hus tenker jeg. Vi har heldigvis kjelleren som er innredet med stue og et stort soverom i tilknytning så Kevin etterhvert kan flytte ned og få bedre plass. Der er det ikke plassmangel og fint å samle venner. Skulle ønske jeg hadde stooooore soverom, hadde ikke hatt noen som helst problemer med å utnytte plassen. Det eneste som er positivt med liten plass er at man må tenke praktisk for å få plass til det viktigste og ikke kan fylle opp med alt mulig unyttig tull.... Det må i samme slangen nevnes at vi har stor stue og god plass på kjøkkenet og hele huset er på 265 m2. Så det er bare soveromsdelen med bad og toalett som det er litt små rom. 
Skal se farmen nå, kanskje få lille frøken vilikkeleggeseg i seng og vente på kjæresten som har vært på langtur med ambulansen han har vakt på. 
Du får ha en fin lørdagskveld:)

19 kommentarer:

 1. Oi, dette var skikkelig fint gitt!! Her hadde jeg nok fått sovet kjempe godt. Du er virkelig dyktig på å få det kozelig rundt deg!
  Ha en fin lørdagskveld!
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Dette var et nydelig soverom, jeg har lenge ønsket meg et romantisk soverom for jeg er nemlig overbevist om at man sover bedre i et rom man trives i :)
  Kjempe flott!
  Klem klem

  SvarSlett
 3. Det var et nydelig soverom! Likte de gardinene. Skulle ønske jeg var like flink med symaskinen som deg! Kjempeflott!

  Ha en fin kveld!

  Ingunn

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig soverom!

  Veldig fint stoff i liftgardinene dine!

  Hilsen Silje

  SvarSlett
 5. Så nydelig!! De gardinene er bare så fine- helt fantastisk stoff du har funnet!! Det er en kunst å ha et ryddig soverom - vårt trenger litt hjelp- også drømmer jeg om ny seng!! Nydelige rom Kaja har- litke det sengeteppet hennes- og for en herlig dukkevogn hun har!! Det ser ikke så vårlig ut hos dere heller- håper det blir litt endring på det;)

  SvarSlett
 6. Her var det mange flotte & ikke minst romantiske kommentarer. Herlig inspirasjon:-)

  SvarSlett
 7. Veldig fint soverom...
  Jeg liker godt roser, og falt pladask for stoffet du har brukt å sy med! Og den lille blondekanten var prikken over i en :)

  Din datters soverom var også nydelig!

  Klem Anita

  SvarSlett
 8. Så koselig du har det på soverommet, fine farger! :)

  Klem

  SvarSlett
 9. wow så fantastisk nydelig, jeg elsket det blå rosestoffet ditt, helt nydelig lekkert. Bloggen din er jo bare superfin og jeg må bare legge deg til i listen min. Koselig at du vil delta på min give-away. her skal jeg kose meg mer. Elsket rommet til prinsessen og fant masse inspirasjon og fikk lyst å starte på rom til min prinsesse. Klem monica

  SvarSlett
 10. Nydelig soverom du har. Mye fint :)
  Velkommen til give away hos meg :)
  Trude :)

  SvarSlett
 11. Så koselig at du vil være med på gi-vekken min;) SÅ fine de rammene var- det glemte jeg å si sist. Håper det begynner å ligne på vår oppe hos dere. Her har det vært skikkelig nydelig i hele dag;) Ønsker deg en riktig fin fredagskveld;) klem fra meg !

  SvarSlett
 12. Så romantisk soverom:) syns også det stoffet var veldig fint. Nydelige blomster og fargekombinasjoner:)
  ønsker deg en fon uke med mye sol
  klem<3

  SvarSlett
 13. Kjempekos soverom. Delikat og skjønnt.

  Nydelig blogg som jeg akkurat oppdaget. Har lagt meg som følger og gleder meg til å lese mer :)


  Tove

  SvarSlett
 14. Heihei! Bare innom og snoker litt igjen, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor etter meg. Nyt siste rest av helgen, og ha en herlig 17.mai-feiring! :)

  SvarSlett
 15. For en herlig blogg! Jeg ble virkelig glad når jeg kom over denne! Du har definitivt fått en fast leser til, er innom daglig! :-)

  Klem, S.

  SvarSlett
 16. Hei på deg :)

  En stund siden jeg har vært hos deg nå...

  Kjempefint soverom dere har, herlige farger, og ikke minst koselig.
  Du har et herlig hjem ♥

  Titter innom igjen .)

  Ha en herlig helg vennen ♥

  SvarSlett
 17. Dette var helt nydelig, spesielt liftgardinene dine, akkurat noe sånt jeg er ute etter! Du har vel ikke peiling på om det stoffet fremdeles er i salg...? Synd jeg ikke kan sy selv, men det kan man vel få andre til å gjøre for seg :-) Vet ikke om du leser denne bloggen lenger, men håper på tilbakemelding om du ser meldingen min. Uansett var det helt nydelig!

  SvarSlett
 18. Hei,
  Flott gardin! Bare lurer på om du har sydd den med lenger og lenger avstand mellom spilene siden den henger sånn?

  SvarSlett