25.12.2009


Da var julekvelden over og en ny rolig og fredlig periode i gang. Sitter forran peisen, lillemor sitter på et pledd og trer perler til et smykke. Herlig at man ikke skal stresse på jobb, bare være hjemme å kose kose kose.... 
Her er juletreet vårt, nytt og mye mindre enn i fjor. Da tok det 3 timer å sette opp og pynte, nå bare et øyeblikk:)I stua har vi bare hvitt og litt sølv, mens det er litt rødt på andre steder i huset.
Juletrepynten er stort sett fra Sia, samlet over flere år.
 
Disse to små englefrøknene er også fra Sia, står alltid på salongbordet i julen.


Dekker spisebordet med litt forskjellig, lys, blomster og sølvkuler. Servicet mitt er fra Villeroy og Boch og heter Grey Pearl, fikk det i julegave fra mine foreldre for to år siden. Har siden da fått alle delene jeg trenger til 12 personer. Bestikket heter Renessanse og er fra Hardanger bestikk. Glassene og dessertskålene er fra Sia. Kuvert asjettene er et bruktfunn, helt uten tiper og krakkelering, Rød fasan.

Elsker svibler, har 10 stykker i stua som er satt i glass, potter og grupper. 

Var på jobb i går fra 0900 til 1200. Etter det var vi på min bestemors grav med krans og lys. Mannen i huset tok seg av pinnekjøttmiddagen, mens jeg tok meg av resten. Vi hadde et barn med omgangsyke, så det var stille og rolig i tiden før maten og pakkene. Kvelden var stille og rolig, en stor gutt som spilte spill og en liten frøken som lekte litt med alt hun hadde fått. Kom litt sent i seng alle sammen, delig å sitte oppe i stillhet etter at barna hadde lagt seg. Nå kan bare resten av jula komme.....


4 kommentarer:

 1. Det juletrèet var helt nydelig! Jeg feirer jul hos svigers, så i år fikk jeg pynte ordentlig juletre :) Vadsø har de en av den evigvarende sorten.. Ønsker deg en fortsatt flott jul og et godt nytt år!

  Juleklem fra Gunn

  SvarSlett
 2. For noen nydelige bilder!!
  Juletreet var helt fantastisk, og resten av pynten like så!!

  Ha en fortsatt fin julefeiring:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Utrolig stemningsfult!!! Likte godt fattigsølvkulene dine :) De var flotte!!! Ha en super trivelig jul videre!!!

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder;o)))
  Høres ut som dere har hatt en koselig jul sålangt.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett