19.12.2009

 

Endelig tilbake på nett! Har vært uten nettforbindelse i over tre uker. Deilig å være tilbake, har jo ikke fått lagt ut et eneste innlegg på lengre tid. 
Nå er julestria på butikken i full gang, bare 6 arbeidsdager igjen før juleroen senker seg over det ganske land og man kan slappe av uten mas og jag. Må si jeg gleder meg, det blir mange sene dager på jobb med lang- og søndagsåpent. 
Har vært på jobb hver dag så nå er jeg litt sliten og skal ta det helt med ro i kveld. 
Ha en fin lørdagskveld alle sammen:D
Klem. 


5 kommentarer:

 1. Så koselig med innlegg fra deg igjen! Skjønner du har masse å stå i med akkurat nå...Kjempefine adventstjerner du har..her uler det rundt hushjørnene-skikkelig hustrig- og ikke akkurat noe julekortstemning;) Ønsker deg en fortsatt avslappende kveld;)

  SvarSlett
 2. Har hatt en pause fra bloggingen jeg også, men av det mer frivillige slaget :) En pause er av og til godt.

  Misunner deg ikke lange dager og søndagsjobbing, altså. Synes nesten det er blitt litt for mye av det gode med tanke på åpningstider. Men deilig at butikkene er tilgjengelige også. Håper du får en rolig julefeiring, og får samlet krefter etter all jobbingen.

  Ønsker deg en fin 4. søndag i advent. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Hei du.
  I dag fikk jeg pakka fra deg! :) Jeg ble såå glad! Det var så mye fint.
  Jeg har tatt noen bilder og laget et innlegg. Koselig hvis du titter innom ;)

  Tusen takk igjen!
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 4. Hei, hei;) Du må vel fremdeles jobbe for fullt, men nå er det ikke lenge igjen før du også får litt fri;) Vi stod opp tidlig i dag og kjørte til mine foreldre. Vi var spent på føret, men det gikk heldigvis bra, lenge siden det har vært så kaldt, det var -24 på det kaldeste. Det er kanskje skikkelig vinter hos dere også? Ønsker deg ei riktig god jul! Er så glad for at jeg er blitt kjent med deg her inne!

  SvarSlett
 5. Innom en liten tur for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL :)

  Juleklem fra Kari

  SvarSlett