06.09.2009

En flott dag

Denne flotte t-lys lykten fra Sia, henger i stua og glitrer i all sin prakt. Den er nydelig med lys i og er et blikkfang i vinduet. Den har desverre forsvunnet fra sortimentet i vår, men vi har solgt veldig mange av den før det.

Denne dagen har vært utrolig behagelig. Har bare koset oss hjemme, lille tulla og jeg. Bror var ute å sparket fotball. Tørket støv og tok bort det lyse blå i stua, så nå er det bare hvite nyanser igjen. Herlig og veldig avslappende nå når det går mot mørkere tider. Tror at de fleste rom med farget innslag skal bli hvite nå etterhvert. Nyansene gjør det spennede likevel. Elsker hvitt, men om sommeren pleier jeg å ha litt lyseblått og lys rosa rundt omkring. Om høsten blir det alltid litt lin og lyse, kalde bruntoner i stedet. har veldig lyst å male den gamle parketten i stua hvit, men innser at den må slipes litt ned før det lar seg gjennomføre. Men hvem vet, kanskje en dag....
Har hatt hjemmelagede kyllingsnitzler til middag i dag, mine foreldre kom hjem fra ferie og kom rett hjem til oss til middag. Barna var fra seg av lykke!
Dere får ha en fin søndagskveld alle bloggvenner!


3 kommentarer:

 1. Lekker t-lyslykt;o)
  Deilig med sånne laidbackdager;o)
  Ha en fin uke.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Nydelig lyslykt :-)
  Og tusen takk for tips ang. bildene ;) Der sparte du meg for mye stress skal jeg si deg ;)
  Nydelig blogg du har.

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 3. Så fin den lykta var! Og den hylla du viste bilde av under her var jo helt nydelig. Hvitt er herlig! :)

  SvarSlett