09.09.2009

Mens Drillos styrer kampen

Mens ballen til Drillos ruller på skjermen, tar jeg meg tid til et aldri så lite innlegg. Det passer jo bra å bloggifisere tv området i den forbindelse.
Vi har en 37 tommers tv fra JVC, kjøpte den for to år siden, da vi flyttt inn. Var på utkikk etter en tv med både godt bilde og god lyd, siden mine ører er overfølsomme og ikke liker dårlig/utydelig lyd.. Ble anbefalt denne siden JVC hadde satset på lyd og skulle være vesentlig bedre enn de andre i samme prisklasse. Jeg ville heller ikka at den skulle være for stor, og synes denne passer bra i størrelsen.
Den såkalte tv benken er satt sammen av 4 deler, egentlig ikke helt planlagt. De to som tv`en står på har jeg tigget meg til fra mamma.Hun har jobbet i møbelbransjen i mange år, og disse har hun brukt som nattbord helt siden slutten av 80 tallet! De passer glimrende, da det er plass til paraboltuneren i den åpne hylla. Inne i skapene står barnas dvd`er. Mine egne nattbord havnet der da vi byttet soverom med Kaia og det ikke var plass til 2 lengre. Det får stå slik foreløpig, ser helt greit ut.
Har byttet fra rosa til lyse blått i hallen, har tatt lyse blått bort fra stua. Disse vasene fra Sia er jeg veldig glad i så derfor flyttet jeg dem ut i hallen da de ikke skulle stå i stua lengre.

Drillos leder 2-0 i skrivende stund. Skal ta meg en tur i kjelleren og fortsette ryddeaksjonen. Startet med en omfattende omorganisering for at ting skal være mest praktisk plassert i forhold til bruk. Kjelleren har vært nedprioritert, men nå har lysten til å få den i orden kommet over meg. Håper den vil fortsette....

6 kommentarer:

 1. Ja det var en god ide å blogge litt under Drillos fotballkamp :) Jeg har ingen stor fotballinteresse å skryte av, må jeg innrømme.

  Koslelig med de hvite og blå vasene. Litt forandring er alltid kjekt :)

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Ja jeg har ikke tv i det hele tatt- men ser jo litt på nett-tv av og til- og folk synes vi er rare (vi har hatt tv før- men her må vi ha parabol for å se- og så langt har vi klart oss uten;)) Koselig med hylle over tven- og jeg er helt enig i at de vasene var fine- også er det litt artig å flytte rundt på ting og sette dem sammen på nye måter;)
  Lykke til i kjelleren!!
  Vi snakkes;)

  SvarSlett
 3. Du har en utrolig fin tapet :) Jeg ser den har et gammelt mønster i seg. Det LIKER jeg :) Hvor har du fått tak i den?

  Fin stue du har :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott du har det :) Hyllen var kjempe fint pyntet. Og tvn var kjempe fin :)

  Ha en flott torsdag.

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 5. Det er ikke ofte jeg føler for å si: Å for en lekker "TVsetting", men du hadde klar det veldig bra;o) Ble kjempeinspirert til å gjøre det litt bedre her hjemme;o))))
  Ha en flott dag;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 6. For en koselig blogg du har. Nå har jeg koset meg her inne en god stund, og kommer sart tilbake på besøk.

  SvarSlett