27.09.2009

Utfordring, noe blått. Del 1.

Tar utfordringen fra Ralfefarfars Paradis om å vise fram mine blåe ting. Her er noe fra kjøkkenet, før jeg tok det blå bort og bare har hvitt der.
Koppene har jeg vist før, de er fra Burleigh. Fløte settet kjøpte jeg i sommer på Kremmehuset. Fatet har jeg kjøpt på Qxl. Blomstrene er fra hagen, nydelige Forglem mei ei...
Mugga har jeg også vist tidligere, dan har jeg fått fra min bestemor.Den blåe skåla og lignende ovalt fat, fant jeg på loppis i Oslo da jeg var på Gave og Interiørmessa i august.

Dette er bare noe av det blå jeg har, kommer tilbake med del 2 og 3. Synes dette var et flott og inspirerende tiltak og takker Ralfefarfars Paradis for det.
Har tatt masse bilder i dag, det var et helt fantastisk lys.


4 kommentarer:

 1. Så koselig med et blått inlegg :)
  Den lille muggen har jeg også. Den er arvegods, og ble vist fram i mitt blå inlegg!

  Ønsker deg en fin kveld! hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Så fint innlegg;) Du haddde utrolig mye fint da;) De koppene er jo bare så fine, og lekre fat og den muggen er kjempefin;) jeg har stått og tittet på de tingene fra kremmerhuset mange ganger..nydelige de også;) Nå er jeg spent på fortsettelsen;) håper lat er bra med deg;) Ha en fin ukestart!

  SvarSlett
 3. Liker så godt Burleigh-serviset ditt jeg! Er igrunnen ikke noen "blå person", men blått og hvitt er klassisk og pent. Har et par tallerkner i fargene til pynt (de er så nydelige - falt pladask). Jeg får forevige dem i bloggen en gang...

  Holder en knapp på induksjon - kan kjøpe en "løs" kokeplate til trykk-kokeren, en såkalt hybelkomfyr ;o) Intergrert ovn blir det ihvertfall! Takk for innspill!

  SvarSlett
 4. Hei!!
  For en vanvittig koselig blogg du har!!! Du har vært skikkelig heldig med funnene dine. Jeg likte særlig godt det lys blå fatet og skåla!! Så gøy når man kommer over slike ting på loppis eller bruktsjappe......

  Ha en riktig god helg!
  Klem fra Kari i Bolettes hus

  SvarSlett