06.09.2009

Litt kjøkken

Min lille nydelige hylle fra Nordal, passer helt utmerket på kjøkkenet. Skaper et koselig nostalgisk preg sammen med både gamle og ny"gamle" ting. De koselige gryteklutene har jeg fått av min gooode venninne Merete.


Dette vakre kruset med lokk er et bruktfunn på "Det Hvite Hus". Synes det er virkelig vakkert, til et lite krus å være..Brødboksen kommer riktignok også fra D.H.H og da jeg fikk den hjem kunne min mor fortelle at de hadde akkurat maken da hun vokste opp! Det var veldig morro at jeg kom over akkurat denne da:) I tillegg til at den er fin, rommer den 2 brød og evt en knekkebrødpakke, god plass med andre ord..
Jeg har også sett at den er relansert, i andre farger, og selges i butikken den dag i dag. Slitesterk, emaljert, men min har fått seg noen kakk så emaljen har forsvunnet på en del steder, sjarmerende!

Nå må jeg prøve å komme i gang igjen. Har lenge vært uinspirert og sliten, og trenger ett dytt. Mye som skjer for tiden og det har tatt helt piffen fra meg..
Håper inspirasjon og lysten til å dele mine interiørdetaljer med dere kommer tilbake for fullt nå.
Høsten er i allefall her, bladene på trærne i hagen har begynt å gulne. Men vi har hatt fine solrike men også regnfulle dager.
Vi sees snart!

6 kommentarer:

 1. Så koselige ting du har funnet :) Det er alltidk kjekt når man kommer over slike ting som man bare faller for med en gang.

  En slik brødboks sto alltid på min mormors gule kjøkken :) Koselig!

  Ha en fin søndag. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Så koselige ting du har! vakkert med den hylla og tingene på!!! - og brødboksen var herlig sjarmerende - skulle ønske jeg hadde plass til en slik!!!
  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Jeg har maken hylle hengende på gjesterommet, men din er så me flottere pyntet!!
  Må bare innrømme at jeg sendte bildet til mamma og bad hun strikke sånne krytekluter til meg...
  Jeg har ikke tenkt å henge de på gjesterommet, altså! ;) Men jeg trenger nye kluter, og disse var så fine! (mamma er en racer på å strikke!)

  SvarSlett
 4. hei hei!
  For noen nydelige bilder. Har faktisk akkurat den samme hylle med i mitt innlegg denne uken!

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Så nydeleg blogg du har!
  Og så flotte bilete frå kjøkenet ditt:)
  Her kjem eg tilbake!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 6. Håper alt er bra med deg?! Hyggelig med nytt innlegg fra deg;) Nydelig hylle! For en snill veninne du har- virkelig flotte grytekluter;) Synes også slike brødbokser er sjarmerende- stod faktisk og så på en lignende på fretex- men da hadde jeg allerede kjøtp en på Åhlens- men jeg er veldig fornøyd med den jeg kjøpte- romslig og god- den også. Ha en fin ukestart!

  SvarSlett