14.09.2009

Ny banner

Har forsøkt meg på en ny banner. Er jo veldig glad i lyse, duse farger og ønsker at denne skal vise det. Er litt usikker på om bloggnavnet ble for utydelig, dette ønsker jeg noen tilbakemeldinger fra dere på. Følger med på valget, veldig spennende! Gi noen synspunkter på den nye banneren, alt mottas med takk!

8 kommentarer:

 1. Kjempefin nye header! Men jeg er enig med deg i at bloggnavnet ikke kommer godt nok frem. Hvis jeg ikke visste at bloggen het Lyse Drømmer måtte jeg konsentrert meg for å lese hva som sto der. Det er jo kanskje et poeng at bloggnavnet skal komme tydelig frem. Men kjempefine farger!

  Kanskje det hadde vært bedre om ikke "til inspirasjon" sto oppå bloggnavnet, men heller rett under? Jaja, det var min mening.

  Her ser vi også på valg. Spennende! Ha en god natt. :)

  SvarSlett
 2. Hei Unn Eirin, hørte at du var kommet over bloggen min..og når jeg hørte at du blogget òg måtte jeg jo ta en titt :) Her inne var det kjempeflott! Jeg holder fortsatt på å finne "looken" min inne på min blogg, men du har en utrolig flott og gjennomført blogg.

  Leiligheten vi leier dette skoleåret er ferdig møblert med store, mørke møbler fra Bombay-serien til Bohus..så jeg finner mer og mer tilbake til stilen med lin, pastellfarger, og hvitt, hvitt, hvitt i et forsøk på å lysne opp leiligheten. Så da fant jeg jo masse inspirasjon her hos deg!

  Legger deg til på bloglovin' så jeg får med meg fremtidige innlegg og!

  SvarSlett
 3. Ps. Jeg er enig med at bloggnavnet ikke kom så godt fram, har du forsøkt med litt mørkere nyanse så kontrasten til bildene blir litt større? Personlig ville jeg ha prøvd med "-til inspirasjon" litt lengre ned til høyre, også sett om det var mulig å få "lyse drømmer" i hvit skrift mer sentrert på bildene, så teksten ikke forsvinner når den står over rammene til bildene. Et par tips, som du sikkert har prøvd allerede men det var det jeg kom på i alle fall :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny banner! Synes den var veldig fin:) Er nok enig med deg om at selve blogg navnet forsvinner litt inn i resten av bildene. Kanskje prøve noen nyanser litt mørkere. Lykke til!

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 5. Spennende med ny header;) Har du prøvd å skrive bloggnavnet med helt lysfarge- tror det kommer bedre frem da;)
  Håper du har en fin uke!

  SvarSlett
 6. Det er alltid kjekt med noe nytt :) Synes den ble veldig fin, men teksten ble litt borte.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 7. Syns headeren var knallfin! Nydeleg blogg du har:)
  God søndag til deg!

  SvarSlett