25.10.2009

Hos min søster



Jeg og barna har nettop vært på besøk hos min søster som bor i sverige. Hadde en alle tiders tur, hun hadde fri, så vi fikk mye tid sammen med henne og barna hennes.
Vi elsker lopper begge to, men har nokså forskjellig stil selv om det er ting vi begge liker. Dette skapet kjøpte hun mens jeg var der og hun betalte 150!!! svenske kroner for det. Det ble en del andre funn også som glass, vaser og fat. Blir rent misunnelig på prisene! Selvfølgelig måtte Kaia teste om skapet var solid, og det ver det virkelig:) Ikke noe tull der, heltre selvfølgelig.


Her har Kevin vært å plukket blomster til mamma, da vi var ute på tur i sommmer.
I dag skel vi feire Kevin sin 9 års dag. Hele dagen vil det være familie og venner her. Skal sette siste hånd på verket nå, bakte tre kaker i år kveld og fikk til og med pyntet den som tar lengst tid:) Nå er det bare resten.....

5 kommentarer:

  1. Åååååå det skapet var jo ikke lite lekkert da;o))))
    Kos dere med selskapet;o))
    Klem
    Linda;o)

    SvarSlett
  2. Du verden for et lekkert skap! Og 150 kroner var jo gibortpris.

    Gratulerer med dagen til Kevin :)

    Hilsen Margrethe

    SvarSlett
  3. Såå fint du gjort:)
    Och stort grattis till Kevin
    Kram Sari


    http://www.lillaprovence.se

    SvarSlett
  4. det skapet var kjempeflott - og såååå billig!!! Jeg har et i nesten samme stil, men med 3 glassdører... Ha en fin torsdag og helg... klem fra Gro!

    SvarSlett
  5. Kjempeflott skap! Visst kan en bli misunnelig på slike varp! Jammen mye fint på disse loppemarkedene:o) Gratulerer med jubilanten! Stas å bli 9, kan du skjønne:o))
    Ha en flott kveld.
    Klem fra Solveig

    SvarSlett